Proizvodi


Fasadna opeka
Arhitektura je u stanju konstantne transformacije, tako da u saradnji sa velikim brojem namenskih arhitekata, Roben sada razvija raznovrstan asortiman cigle koji jasno odražavaju ovu transformaciju u fasadnoj estetici, i to sa velikim izborom klinker i ekstrudirane cigle


Dekorativne listele/flisne


Bilo da se koristi u novim zgradama ili sanacijama: originalne Roben klinker listele / flisne od opeke daju vašoj fasadi jedinstveni šarm zgrade opeke kad god se koriste sistemi toplotne izolacije. Oni znatno poboljšavaju izgled fasade u poređenju sa jednostavnim malterom. I kao dodatna prednost, takođe štite od neprijatne i dosadne pojave plesni. Ovaj sistem je sve više popularan kao završni sloj na fasadi, kao trajno i estetski izuzetno rešenje, u kombinaciji sa profilisanim ili običnim stirporom ili sa mineralnom vunom kao termoizolacionim slojem.


Krovni crep


Baš kao što su uvek bili, zemlja, voda, vazduh i vatra su i dalje prirodne komponente keramičkog krovnog crepa. Garantovano bez cementa ili vezivnih sredstava, samo čisti keramički materijal, u mat ili glaziranim varijantama različitih boja, i modernih oblika, savršeno su rešenje za vaš krov.


Podna granitna keramika


Roben fpodna keramika je prozvedena suvim presovanim od prirodne gline i pečena na približno 1230 ° C. Ovo je složen proces, ali njegove brojne pozitivne karakteristike, naročito izvanredna izdržljivost i izuzetno visoka sila savijanja i čvrstoće, čine ga vrednim. Nema podova koji je sigurniji i iznad svega otporniji na abraziju, agresivne hemijske supstance i na fizički pritisak.

Roben obezbeđuje i isporučuje veliki izbor keramičkih ploča otpornih na klizanje za podne obloge u područjima sa visokim rizikom od klizanja, najčešće pristunim u komercijalnim i industrijskim objektima, a pogodna je i za oblaganje spoljnjih površina.